B&B in Hoorn

Een goed alternatief voor de verschillende hotels in Hoorn, zijn de prachtige B&Bs die de stad te bieden heeft. Overnachten in een bed & breakfast in Hoorn voelt alsof je verblijft als een echte local. De unieke accommodaties zijn veelal gelegen op prachtige locaties en daarom ideaal geschikt voor een romantische trip of juist een familie vakantie.


De 4 beste B&B in Hoorn

De beste bed and breakfast accommodaties in Hoorn zijn gelegen in zowel het oude centrum als buiten het centrum. Zo kan je er bijvoorbeeld ook kiezen om te overnachten aan de haven Marina Kaap Hoorn. Verblijf je liever in het oude centrum van Hoorn, dan zijn er een aantal prachtige B&B in Hoorn te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een verblijf in B&B De Gingko, wat gelegen ligt naast het prachtige oude Statenlogement, één van de vele bezienswaardigheden in Hoorn.

B&B posthoorn afbeelding

B&B Posthoorn

In 2020 heeft Ysbrantsz Boutique Hotel de deuren geopend. Gelegen aan de Grote Noord en Roode Steen, is centraler overnachten in Hoorn niet mogelijk! Het monumentale pand is volledig gerenoveerd naar moderne, stijlvolle en lichte hotelkamers. Je kan hier ook Restaurant Ysbrantsz vinden, wat voor ons op nummer 1 in Hoorn staat.

Check beschikbaarheid
de ginkgo B&B hoorn

De Ginkgo

Het Heavens Hotel bevindt zich in de oude Grote Kerk op het Kerkplein. Deze oude kerk uit 1882 is volledig gerenoveerd en het Heavens Hotel is een stijlvol en luxe hotel in het centrum van Hoorn. Je kan hier dan ook nog vele elementen zoals pilaren en glas in lood vinden. Ook is Restaurant The Saint onderdeel van het Heavens Hotel.

Check beschikbaarheid

Kaap Hoorn B&B

Wil je liever niet in het centrum van Hoorn overnachten, dan kan je er ook voor kiezen te verblijven bij Kaap Hoorn B&B. Deze B&B ligt bij Marina Kaap Hoorn, een haven buiten het centrum van Hoorn. Deze B&B ligt ongeveer 10 minuten van het centrum van Hoorn vandaan en is bereikbaar met de fiets, auto en Watertaxi. Vanuit de B&B heb je een prachtig uitzicht over de haven.

Check beschikbaarheid
bed en kerk hoorn B&B

Bed en Kerk Hoorn

Gelegen bij de Noorderkerk op de Kleine Noord in Hoorn, vindt je de B&B Bed en Kerk. Dit unieke verblijf is een voormalige koster woning en gelegen aan de oude kerk uit 1500. De locatie, details en afwerking maakt dit dé perfecte verblijfplaats en ideaal startpunt om het oude centrum van Hoorn te ontdekken.

Check beschikbaarheid

Overnachten in Hoorn

Waarom overnachten in een B&B in Hoorn een goed idee is!

Uniek overnachten in Hoorn doe je het beste in het oude centrum van de stad. Hoorn biedt een aantal unieke hotels, gelegen in historische gebouwen. Of het nou gaat om Hotel Ysbrantsz op de Roode Steen, het Heavens Hotel in de oude Grote Kerk, of juist Hotel Oostereiland dat is gevestigd in de oude gevangenis en Admiraliteit van Hoorn.

Onze favoriete B&B in Hoorn

Als je overweegt om een B&B in Hoorn te boeken, dan is onze persoonlijke favoriet toch echt wel De Ginkgo. Deze unieke B&B is gelegen in een prachtig pand in het centrum van Hoorn, op een loopafstand van het Kerkplein de Roode Steen. Naast de locatie is het interieur om verliefd op te worden. De inrichting past perfect bij de uitstraling van het pand en heeft een luxe en warme uitstraling. Al met al maakt dat deze B&B onze absolute favoriet om te verblijven in Hoorn.

Kies alternatief een hotel of camping in Hoorn

Verblijf je liever in een hotel of op de camping in Hoorn, dan is ook daar een goed aanbod te vinden. Onze persoonlijke favoriet zijn toch wel Ysbrantsz Boutique Hotel en Heavens Hotel, beiden gelegen in de binnenstad van Hoorn.

ysbrantsz hotel kamer

Hotel in Hoorn

camping hoorn venhop

Camping Hoorn