De meest heerlijke kop koffie in Hoorn

Voor een heerlijke kop koffie, kan je in Hoorn prima terecht. Hoorn is namelijk in de afgelopen jaren een aantal koffiebars rijker geworden. De geur van vers gebrande bonen komen je tegemoet bij binnenkomst. In sommige van deze koffiebars, worden namelijk lokaal gebrande koffiebonen gebruikt. Deze koffiezaakjes zijn gespecialiseerd in koffie en ook nog eens een hele knusse plek om lekker op te warmen, gezellig bij te kletsen, of in alle rust te genieten van een goed boek. Naast de verse koffie, kan je bij veel van deze zaakjes ook vers gebak vinden.

Bekijk hieronder onze favoriete koffietentjes in Hoorn

koffie van hoorn koffie afbeelding

Koffie van Hoorn

Koffie van Hoorn

Koffie van Hoorn is wellicht wel één van de mooiste zaakjes van Hoorn. Gelegen vlak bij de Roode Steen, is deze koffie bar te vinden. Naast het serveren van koffie, wordt hier ook de koffie gebrand. Bij binnenkomst al je dan ook direct de grote koffie brander opvallen.

Adres: Kerkstraat 6, 1621 CW Hoorn

koffielokaal hoorn afbeelding

Koffie van Hoorn

Het Koffielokaal

Het Koffielokaal was één van de eerste koffiebars in Hoorn. Gelegen in de Lange Kerkstraat, is dit koffietentje een heerlijke plek om van een goede kop koffie te genieten. Daarnaast worden hier ook verschillende heerlijke taarten geserveerd.

Adres: Lange Kerkstraat 5, 1621 EG Hoorn

30ml hoorn koffie

30ml Hoorn

3oml Hoorn

Een van de meest recentere koffiezaakjes, is 30ml. 30ml is in verschillende grote steden door heel Nederland te vinden, en zo ook in Hoorn. 30ml heeft een relaxte Scandinavische uitstraling. Naast heerlijke koffie, kan je hier ook terecht voor eggs Benedict of een goede avocado toast.

Adres: Gedempte Turfhaven 1, 1621 HC Hoorn