Lekkerste en verse fastfood van Hoorn

Soms is het ook wel eens heerlijk om voor een snelle maaltijd te gaan, of een maaltijd af te halen. Ideaal voor een heerlijke zomer avond, om te genieten van het eten aan het Markermeer, of op de boot in de havens van Hoorn. Uiteraard beschikt Hoorn ook over de grote bekende fastfood ketens zoals Subway, McDonalds en Burger King. Toch gaat er niks boven kwalitatief en heerlijk fastfood van de lokale horeca ondernemer na een aantal leuke activiteiten in Hoorn. Wil je liever bij een restaurant eten, bekijk dan vooral ons overzicht met de beste restaurants in Hoorn.

van ree hoorn patat

Van Ree Hoorn

Als je het over ‘van Ree’ hebt, zal menig inwoner van Hoorn spontaan trek krijgen. Een waar begrip in Hoorn, is de vers bereide patat van ‘van Ree’. De aardappels van ‘van Ree’, komen uit West-Friesland en de dubbel gebakken krokante patat is onmisbaar. Onze persoonlijke favoriet blijft toch wel het klassieke patatje met mayo. Van Ree kan je ook met regelmaat op de zaterdagse markt vinden in het centrum van Hoorn.

Adres: Spoorsingel 2, 1621 HJ Hoorn

kibbeling hoogland hoorn

Hoogland Vis Hoorn

Hoogland Vis

Wie van op en top Nederlands fastfood houdt, moet natuurlijk voor een verse haring of bakje kibbeling gaan. Beiden kan je vinden bij Hoogland Vis in het centrum van Hoorn. Onze favoriet is de kibbeling van kabeljauw. Houdt er rekening mee om hier specifiek om te vragen en dan wordt deze vaak speciaal per portie afgebakken. Heerlijke zachte kabeljauw met een krokant gekruid laagje. Hoogland Vis is in Hoorn en omstreken ook een begrip, want er zijn meerdere locaties in Hoorn te vinden.

Adres: Gedempte Turfhaven 36, 1621 HE Hoorn

buriram hoorn thais restaurant

Buriram Hoorn

Buriram

Buriram is dé Thai van Hoorn. Het zal je dan ook niet verbazen, dat ze het altijd razend druk hebben. Met de authentieke Thaise gerechten, waan je je direct weer in Thailand. Buriram biedt zowel zitplaatsen als afhaal. Met afhaal dien je er rekening mee te houden dat je op tijd bestelt, want anders moet je een flinke tijd op je bestelling wachten. Dit komt door de enorme drukte, want menig Horinees en bezoeker staat te springen om het Thaise eten van Buriram. Onze persoonlijke favoriet zijn de viskoekjes, Pad Thai en Rode Curry met biefstuk. Lekker makkelijk, want Buriram komt het eten bij je thuis bre

Adres: Vismarkt 1, 1621 AX Hoorn